Micropigmentació capil·lar Mallorca - España


En Paco Garcias realitzant la micropigmentació capil·lar al pacient que cerca donar major densitat a zones a les quals falta pèl. Primer es realitza una sessió més subtil i passat un més i mig es pot realitzar una segona sessió per augmentar densitat. D'aquesta forma s'aconsegueix aquest efecte de voluminositat i densitat de forma natural i discreta.

Per més info:

Telèfon 𝗼 𝘄𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽: 650048023 o al 971775200

Fes clic aquì per rebre info per whatsapp:

 https://api.whatsapp.com/send?phone=34650048023

Centre propi a:

1️⃣ 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝗼 𝗚𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗔𝘀𝗵𝗹𝗲𝘆, 𝗖𝗮𝗿𝗿𝗲𝗿 𝗠𝗲𝗻𝗲𝘀𝘁𝗿𝗮𝗹𝘀 5. 𝗜𝗻𝗰𝗮.




Aquí Paco Garcias esta realizando la micropigmentación capilar al paciente que busca dar mayor densidad en zonas a las que falta pelo. Primero se realiza una sesión más sutil y pasado un mes y medio se puede realizar una segunda sesión para aumentar densidad. De esta forma se consigue un efecto de voluminosidad y densidad de forma natural y discreta.


Paco Garcias is performing a hair micropigmentation on a patient who seeks to give greater density to areas that lack hair. First a more subtle session is performed and after a month and a half a second session can be performed to increase density. In this way the effect of volume and density is achieved naturally and discreetly.


Icona de Validada per la comunitat

0 Comments:

Post a Comment